2019-01-22 15:57:59• hírek • közlemény

Szociális problémákkal foglalkozó szervezetek képviselőivel találkozott a polgármester

Azon szatmárnémeti egyesületek és alapítványok képviselőivel találkozott  ma Kereskényi Gábor polgármester, amelyek elsősorban a szociális problémák megoldásában vállalnak szerepet.

A  megbeszélés során a 2019-ben esedékes szociális tevékenységek meghatározása, illetve ezek finanszírozása volt a fő téma. Jelen voltak a Caritas, a Szent Vince, a Szeretjük az életet, a Langdon Down Transilvania, a  Freres Europa, a Szent Gábor és a Stea egyesület, valamint a F.A.R.A. alapítvány képviselői.


Köszöntő beszédében Kereskényi Gábor megköszönte az általuk nyújtott segítséget, és kihangsúlyozta az együttműködés fontosságát ezen szervezetek és a Szociális Közszolgálati Igazgatóság között, hiszen a hátrányos helyzetűek felzárkóztatásához társadalmi összefogás szükséges. Ezt követően Adrian Balaj igazgató ismertette az eddigi és az idei évre javasolt tevékenységeket és azok tervezeteit, az egyesületek pedig ismertették azon javaslataikat, amelyek megvalósításával javítani lehet a szociális problémákon.


 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: